Bijverdienen thuiswerk

Voor mogelijkheden om bij te verdienen met erotisch thuiswerk raden wij je als eerst aan om te overwegen of jij geschikt bent als webcam model. Meer hierover vind je terug op wordt webcam model. Het bijverdienen van extra geld voor man en vrouw is mogelijk ook met behoud van uitkering, studiefinanciering of als je geen werk hebt. Thuiswerk kan mits je je voldoende inzet lonend zijn en zorgen voor geld dat je maandelijk op je rekening bijgeschreven krijgt. Hier lees je er meer over!

Verdiensten voor erotisch thuiswerk

Als webcam model verdien je een basis tarief van teminste € 0,22 per minuut. Dit is per 1 bezoeker in de voor jouw toegewezen chatroom waar ruimte is voor meerdere bezoekers tegelijk. Dit houdt dus ook in dat als je 5 bezoekers tegelijk hebt je een verdienste van teminste € 1,10 verdiend per minuut. Hou je dit 15 minuten lang vol dan liggen jouw verdiensten € 16,50. Tevens kan een bezoeker prive met jou alleen chatten. Dat wil zeggen dat de chatroom voor hem en jou afgeschermd wordt voor de rest waarmee je meteen naar € 0,80/min gaat. Chat je voor 15 minuten dan zijn jouw verdiensten voor dat moment € 12 euro. Een goed en net webcam model kan tot wel € 2000 tot € 2500 extra bijverdienen op maandbasis. Als je de looks en talks hebt is het dus zeker de moeite waard om bij ons aan te melden als webcam model. Wij zoeken per direct jonge meiden en jongens vanaf 18 jaar die extra bij willen verdienen als nederlands webcam model. Wellicht ben jij straks 1 van de top modellen op onze voorbeeld websites die wij gratis voor jou promoten!

Duo stel

Duo webcam girls

Samen met je vriendin of bi partner is het mogelijk om aan de slag te gaan als webcam model. Niets is te gek en ben je volledig vrij om te doen wat jullie samen willen.

Ook stellen

Webcams ook voor stellen

Als stel zijnde zijn jullie samen meer dan welkom! Bezoekers vinden stellen erg interessant en kunnen de verdiensten extra hoog zijn. Heerlijk samen op de webcam genieten!

Maandelijkse betaling

Betaling van je verdiensten vinden maandelijks plaats op vaste dagen.

In tegenstelling tot andere aanbieders is bij ons uitbetaling wel maandelijks op vaste dagen. Handig voor als je geld goed kunt gebruiken. Hoeveel je verdiend als webcam model hangt af van je inzet.

Betaling per bank

De betaling wordt maandelijks aan je uitgekeerd per bank of giro.

Bij aanmelding wordt aan het einde van de maand je verdiensten uitgekeerd op de door jouw opgegeven bank of giro. Je ontvangt tevens discreet per post of via de website een factuur met gegevens.

Extra geld verdienen

Vanaf 18 jaar maak je bij ons kans om extra geld te verdienen...

Iedereen wil extra geld verdienen. Als je denkt dat je hebt wat nodig is voor het worden van een webcam model dan raden wij je aan je discreet aan te melden als webcam model.

s