Vereisten thuiswerk

Om mee te kunnen doen heb je natuurlijk wel het e.a nodig om te beginnen met erotisch thuiswerk. Het voordeel van onze website is is dat je geen inlegkosten of dure apparatuur aan moet schaffen. Het enige waar je wel over beschikken moet (minimaal) is een computer met actieve internetverbinding en een webcam. Ook is een eigen discrete ruimte zoals in je slaap of studiekamer wel zo handig waar je ongestoord als webcam model werken kunt. Hier vind je meer details terug.

Aan de slag met je webcam

Webcams vind je in populaire webwinkels of lokale computerwinkels. Meestal heb je voor een webcam niets meer nodig dan een USB aansluiting nodig op je PC samen met een actieve internet verbinding. Ons chatsysteem zorgt ervoor dat je op elk gewenst tijdstip in kunt loggen waarop je op vele websites ingeschakeld staat als online zijnde. Als een bezoeker in jouw chatkanaal treedt kan dit per audio of visueel worden aangegeven. Op dat moment probeer je met je bezoeker een beetje het ijs te breken waarop de spannende chat begint. Mensen vinden het over het algemeen spannend als ze langzaam meer van je te weten te komen. Borsten, voeten, benen of langzaam spelend met jezelf kan prikkelende gevoelens bij de bezoeker opwekken. Daar is waar hij of zij immers in jouw chatroom voor komen. In je looptijd als webcam model zul je vele nieuwe en spannende dingen ervaren die het thuiswerken weer leuk maken. Meld je vandaag nog aan via onze website!

24 uur live

24 uur live webcams

Wij bieden bezoekers bij ons de mogelijkheid om 24 uur per dag live te chatten met meiden en stellen uit nederland en belgie. Meld je aan om mee te doen.

Chatten

Nederlands webcam model

Chatten kan met zowel nederlandse als turkse, marokkaanse, antiliaanse of surinaamse bezoekers. Ook engelsen behoren tot de doelgroepen voor chat.

Webcam kopen

Zoek je een adres waar je webcams kunt kopen? Lees dan het volgende:

Webcams vind je in de meeste winkels zoals lokale computer winkels bij jou in de buurt of webwinkels. Een webcam die teminste 30 FPS kan weergeven voldoet om aan de slag te gaan met thuiswerk.

Internet vereisten

Zonder internet kan je natuurlijk niet live aan de slag als webcam model.

Wij raden aan altijd een actieve internet verbinding te hebben die redelijk snel is. Het is niet aan te raden te werken met een USB dongle omdat deze vaak niet snel genoeg zullen zijn.

Meld je hier aan

Meld je direct bij ons aan om binnen 24 uur aan de slag te kunnen.

Je kunt je via onze website inschrijven om te beginnen als webcam model. Na bevestiging kan je bij ons al binnen 24 uur aan de slag. Je gegevens zijn niet inzichtelijk voor webcam bezoekers!

s